La comarca contra la planta de residus animals

El diumenge passat es va fer una marxa contra la planta de residus animals que volen fer en el terme de la Pobla del Duc. La marxa eixia de la plaça de La Pobla del Duc i va anar per la carretera fins el lloc on vol fer-se la planta.
Anava gent de totes les edats i dels pobles del voltant: de Castelló de Rugat, Beniatjar, Otos, Salem i també d'altre pobles més lluny com Llutxent, Quatretonda o Benigànim.
Les persones no volen la planta perquè és de residus d'animals infectats ( podrien deixar vaques boges, restes de laboratoris...etc) i diuen que contaminarà la terra i les aigues. Cosa que afectarà a la salut i a l'economia de la comarca.

                                                                                                                  Óscar Garcia 4t ESO

Comentaris

  1. Óscar m'agradat molt el teu comentari, estic totalment dacord amb tu.
    Eixa planta de residus hens perjudicara a molts pobles del voltant i asaber les conseqüencies que podria arribar a dur tot aixo.

    ResponElimina
  2. Em pareix molt be eixa marxa.. No tenen per que fer eixa planta per la olor que podria fer a casi tota la comarca.. també per que ens an enganyat diguent altra cosa que no era i apart que si es fa viurem en una comarca contaminà, amb una olor.. Al fi que si mos manifestem sera per algo bo per nosaltres i altra gent.. Oscar molt bon comentari!! NO A LA PLANTA DE RESIDUS ANIMALS!!!

    ResponElimina
  3. aaa per cert la camisa de ainoa mola moolt ajjaja

    ResponElimina
  4. Em pareix una manera molt bona per fer vore a la gent que eixa planta no esta be on volen ferla. I opine que eixa planta no deu de ferse tant en el centre de una comarca tant bonica com es la nostra.I volen ferla en ple centre de la Vall d'Albaida,com es a La Pobla del Duc, volen empudegar i plenar de epidemies uns pobles tant bonics com: La Pobla del Duc, Castello de Rugat, Otos, Beniatjar i gran part de la Vall d'Albaida... Oscar molt bon comentari. Espere el proxim. Anims. NO A LA PLANTA DE RESIDUS ANIMALS

    ResponElimina
  5. Molt bon comentari Oscar!!! La gent s'ha d'unir per a fer força en contra la planta, quan més gent millor. Anim

    ResponElimina
  6. Molt bon comentari Óscar, no podem permetre que ens contaminen el terme.

    ResponElimina
  7. La marxa que es va fer em pareix molt be per a que la gent sinforme millor i sunixca per a evitar que es faja la planta.

    ResponElimina
  8. Oscar, la notícia està molt bé, jo també vaig estar allí.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica