Llevant humil, però gran equip

El Llevant és un club de futbol espanyol.  Va ser fundat al 1909 .
El Llevant UD està demostrant que amb el pas dels anys està aconseguint fer molta història en el futbol espanyol  i aconseguint grans reptes . Per exemple  ascendir  a 1a divisió cosa que no han aconseguit tots .Tot i que  ací a la comunitat hi ha molts grans clubs de futbol.
Aquesta temporada els aficionats del Llevant UD creuen que estan en un núvol i que fins i tot a alguns veterans com Ballesteros li costa creure que estan  entre els 5 primers de la lliga .
Tot va començar el dia 27 de agost ( perquè com sabeu la primera jornada de la lliga es va suspendre).Aquell final d'estiu  va comenzar la lliga i el Llevant va aconseguir un empat molt valuós al camp del Getafe  (1 – 1).
En la tercera jornada va tornar a aconseguir un empat molt bo al camp del Racing  ( 1-1) .El Llevant sabia que devia seguir sumant punts i així ho va fer.
En la quarta jornada el Llevant s'enfrontava al Ciutat de València ple fins la bandera contra el tot poderós Reial Madrid. El  Llevant sabia el que devia fer,  que era no deixar jugar a futbol al  Madrid i així ho van fer. Cada vegada que un jugador madridista tenia el baló el Llevant el controlava.
El Madrid es va quedar amb 10  per una expulsió tonta d'un jugador. El Llevant va saber aprofitar-ho i es va avançar al marcador i guanyà 1-0 donant la sorpresa de la jornada.
En la següent cita futbolística  van viatjar a Madrid sent molt prudents per la victòria aconseguida. S'enfrontaven al Rayo Vallecano i tornaren a donar la campanada guanyant 1 – 2 en un dels camps mes difícils.
En les dues següents jornades va aconseguir dos victòries molt importants contra el'Espanyol i el Betis i una increïble victòria contra el denominat  super Màlaga . Però tot això els jugadors  s'ho prenien de manera irònica i circumstancial, encara que cada cap de setmana després dels partits els rebien un món d'aficcionats a les portes del Ciutat de València.
I en les dos ultimes jornades  han sigut derrotats per 2-0 i 0 -2  respectivament contra l'Osasuna , el València i el'atlètic però així i tot , els aficcionats segueixen recolzant  l'equip i cal dir que el que fa el Llevant no ho fan tots
MACHO LEVANTE .

Joan Bellvis 1r PQPI


Comentaris

  1. j molt bon treball joan.. amunt llevant!!!!

    ResponElimina
  2. gracies hectoret
    de part de piti

    ResponElimina
  3. piti que molt bon treball al menos podiem donar les gracies
    mol be joan fantastic

    rafa bellvis

    ResponElimina
  4. joan molt bona noticia
    tots li deseem que el llevant siga lider de la lliga però hi haurà algun moment que sen anira del lideratge

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica