Unió Musical Benicadell fa 150 anys

Aquest any la nostra banda musical de Castelló de Rugat Unió Musical Benicadell complix 150 anys i per això s'han preparat una sèrie d'actes per a celebrar-ho..
Aquesta banda la formen més de 70 músics i amb una Escola de Música vora uns 55 educands, on els alumnes aconsegueixen grans resultats a les proves d'accés dels diferents conservatoris, com Albaida i Ontinyent.

 Per a poder gaudir dels actes la societat s'està treballant de valent per a que siga un any ple d'activitats. L'any passat, en maig, ja van començar amb l'espectacle "Botifarra a banda" amb la participación d'un gran cantant valencià com és Pep Gimeno, on assistiren unes 450 persones.
Els dies 2, 3 i 4 d'octubre van gravar un CD monogràfic d'un dels millors músics de Castelló, Enrique Alborch Tarrasó. Aquest treball no es podria realitzar sense l' esforç dels músics i l'ànim que els veïns del poble donen. La presentació del CD tindrà lloc el 9 de gener de 18:00h a 20:30 en dos actes un primer per a persones invitades i l'altre obert i gratuït per tot el públic.

Aquest any justetament, els ha tocat organitzar la Diada Musical de la Vall d'Albaida, després de 17 anys i tots esperem que enguany siga millor, que ja és prou difícil.
Al llarg de l'any es realitzaran més activitats, en concret, una exposició dels músics que van formar part de la banda. La junta directiva també està pensant-se en fer algún certamen per Catalunya.

Tot açò es fa per a que el poble de Castelló de Rugat es senta orgullós de la UNIÓ MUSICAL BENICADELL.

                                                                                          Marc Pérez Boscá
                                                                                                   2on ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica