El dia del llibre a Castelló de Rugat



Per  commemorar el 23 d'abril, dia internacional del llibre, a Castelló de Rugat es realitzaran una sèrie d’actes:

-El dissabte 23, ho celebrarem amb “El tio Vicent i Jota” on tant menuts com grans podran gaudir de contes i música!! Els dos ens esperaran a les 17:00h a la plaça de la Constitució.
-Divendres 29 a les 20:00h al Centre Social tindrà lloc la presentació del llibre de Joan Olivares “El metge del rei”, amb la participació del mateix autor i veí d’Otos, de Pep Garcia, Àlex Ordiñana i Ricardo Pastor, regidor de cultura.

Joan Olivares i Alfonso (Otos, Vall d'Albaida, 1956) és un escriptor valencià, llicenciat en Física Teòrica que treballava de professor de matemàtiques a l'IES Josep Segrelles d'Albaida. Ara està jubilat. Guanyà el premi Andròmina de narrativa el 2005. És gonomonista: dissenyador i constructor de rellotges de sol.
En aquesta novel·la, Premi Enric Valor, Joan Olivares recrea un moment clau de la nostra història a través de la mirada sàvia d’un dels seus protagonistes. Un metge que dubta i estima, que valora la llibertat de pensament per damunt de tot i que, precisament per això, patirà amb cruesa l’embat de la intransigència.
Durant la presentació del llibre també podrem gaudir de la música en directe del músic local Marc Garcia.



                                             Ainoa Fayos Martí 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica