Uniformats



 Vull donar la meva opinió sobre els uniformes a l'institut. He buscat a Internet i m'ha sortit una enquesta. La majoria de gent opina que prefereix uniforme. No sé les seues raons amb seguretat, però supose que algunes de les següents podrien motivar als  votants a favor de l'uniforme.
Les mares s'estalviarien molts diners amb els seus fills per la roba. Encara que per sortir al carrer amb els amics, els fills voldrien una altra roba, les mares comprarien menys, ja que a l'escola o institut els donarien uniforme de xandall i roba per als dies normals sense gimnàstica per a tot l'any. Això és tota la setmana menys dos dies, i comprar roba només per a dos dies de la setmana només li compraria al seu fill roba per els caps de setmana.  Això és la primera raó, no ens gastaríem tants diners amb roba.
La segona raó és que no ens hauríem de preocupar per saber que ens ficaríem  demà per estar guapo o guapa i que els altres no feren burleta de la roba que portes. En algunes escoles i instituts ha sorgit l'assetjament escolar per la vestimenta dels altres. Una altra raó seria que els mestres no es preocuparien pels alumnes que vesteixen massa "lleugeres" i que anaren decents a classe ja que d'aquestes alumnes hi ha moltes a tots els instituts. A molta gent no els agraden els uniformes per què diuen que són lletjos o com molts diuen ''coents o cutres'' , val, en això estic prou d'acord però  hi ha uniformes que no estan tan mal. Molts dels vostres ídols porten uniforme. Els jugadors de futbol porten uniforme, els militars també, els jugadors de tennis també, a la fi i a la cap no és tant roí portar uniforme. Espere que amb aquestes raons almenys es plantegeu que tinc  de raó i que tots ens podríem estalviar diners i assetjaments ja que per portar un uniforme no ens moriríem.

Ester 2n ESO

Comentaris

  1. Allò de l´uniforme del Barça està graciós, però el que dius de les que anem lleugeres no em sembla tan bé, perquè hi ha xics que tampoc van massa desents, que diguem... o que es comporten de manera poc desent, que encara es pitjor...però m´agraden els teus plantejaments i t´ho has currat molt, per això si que et done la enhorabona. Au!

    ResponElimina
  2. jajaja gràcies ^^
    esque jo de xics n'he veig menys que de xiques pero ara que ho pense també tens raó.

    Esther.

    ResponElimina
  3. No crec que als xiquets els agrade anar en uniforme.

    ResponElimina
  4. una cosa es als xiquets però l'altra als pares, tu no saps la cantitat de diners que es poden estalviar, y els xiquets dins l'institut que vajen amb uniforme després al eixir que es vestixca com vullga
    Esther

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica