25 anys de trobades





El nostre centre participa en el 25 aniversari de les Trobades.

El passat 9 d'octubre es va realitzar a la Fira de Mostres de Paterna l'acte commemoratiu dels 25 anys de Trobades pel Valencià. Durant tot el matí xiquets i xiquetes de totes les comarques valencianes, així com pares, mares, professorat, etc., van assistir a aquesta macrotrobada per realitzar tallers, veure actuacions i escoltar lectures, tot preparat per alumnes de diferents centres educatius. A més, hi van estar presents entitats com els sindicats, associacions ecologistes, editors, etc.
Fins allí es van desplaçar professors del nostre centre per participar amb la realització d'un taller, el de PAPERSAURES, amb col·laboració dels departaments de plàstica i de valencià de l'institut.
També s'hi va lliurar el llibre/caixa de les claus amb material divers representatiu del nostre centre, que va ser dipositat en l'escultura de Manuel Boix, que amb el lema La clau que obri tots els panys retia homenatge a Vicent Andrés Estellés. Aquesta escultura representa un infant en bronze i enmig una clau que està sobre una gran base de metacrilat transparent, la qual serà instal·lada en la nova facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant.
Tot un èxit d'assistència i de participació per celebrar un aniversari clau de les nostres trobades.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica