Article d'opinió: La meua experiència en el PQPI


Sóc un alumne del IES Manuel Sanchis Guarner. Enguany estic matriculat en el primer curs del PQPI i vaig a parlar-vos de la meua experiència.
Primer vull comentar els aspectes positius. Les classes són molt més agradables del que venia sent habitual en l'ESO , perquè tenim menys teoria. Totes les tasques les realitzem amb ordinador la qual cosa fa més suportable el treball diari. Tenim poques assignatures. A més ens fiquen poc deures per  realitzar a casa. Com som menys gent a classe es treballa millor. Crec que el nostre rendiment millora. Realitzem pràctiques de manteniment informàtic que ens ajuden a conéixer millor el món tecnològic de la informàtica. No emprem llibres de text convencionals i pel que fa a la lectura dir que no ens obliguen a llegir. Ben al contrari llegim el que ens agrada. Triem voluntàriament el llibre que volem i tots els dilluns-os llegim una mica.
La part negativa, que es: no hi donem anglés, (per una banda es millor, però per una altra no), la actitud compta molt, hi ha dies que hem de donar cinc hores seguides d'informàtica, primer és molt divertit però desprès cansa.

''Jo ací m'ho passe de luxe, deurieu vindre a comprovar-ho''


Martynas Staveskis 1r PQPI

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica