dijous, 7 d’abril de 2011

Carrera de cotxes tecnològics a l'IESEl divendres 8 d'Abril se celebrarà una carrera de cotxes tecnològics al I.E.S. Els cotxes els han confeccionat els alumnes de l'optativa Taller de Tecnologies del curs 2n ESO A i B. Els alumnes han emprat per a fer els cotxes fusta i com no, quatre rodes cadascú. I com que han fet aquesta faena Àngel, el professor de tecnologia,  ha decidit fer una carrera en la qual hi han cinc cotxes, cadascun d'un grup diferent de tres persones. Els grups són:
  • Anna Belén, Amparo i Aida.
  • Manel, Alba i Ester.
  • Lluís, Enric i Joel.
  • Dessiré, Edgar i Teo.
  • Loredana, Alexandra i Ainoa.
El recorregut encara no està fixat, però recorrerà varis passadisos de l'institut, amb la finalitat de que sorgisca un guanyador. El grup que guanye s'endurà 1 punt més per al últim trimestre, ja que ha guanyat i els que perguen encara no se sap. Així que ja ho sabeu, el pròxim divendres serà us esperem! 
                            Amparo Hernàndez 2n ESO 

1 comentari:

  1. Molta sort, i que guanyen els millors!!! Açò és el que es diu habitualment, però sabeu què??? jo vaig a rectificar i a dir-vos: tots i totes en sous guanyadors i guanyadores pel fet d´haver treballat de valent, així que ENHORABONAAAAA!!!!!!

    ResponElimina