Els wiquicontes del primer cicle

En una notícia anterior ja comentàrem que estàvem aprofitant el potencial  dels wikis en l'educació per elaborar una tasca innovadora. Els wikis permet crear documents de forma col.lectiva emprant un entorn web, que al nostre cas és el portal Moodle. L'alumnat participa es un projecte creat per acada tutoria. Edita,crea en definitiva s'expressa per escrit per tal d'elaborar una creació compartida on tot és de tots i no hi ha límits d'espai.
El punt de partida dels contes arranca amb títols suggeridors basats en contes tradicionals. S'explica que intentaven crear contes "políticament correctes" on certs esquemes devien modificar-se.
 Així nasqueren Els tres llobatons creat per l'alumnat de primer A;  Negrecarbó i les set gegantes creat per l'alumnat de primer B;    Sms misteriós   creat per l'alumnat de 2n A i  Serps i malsons  creat per l'alumnat de 2n B  Tots ells compten amb il.lustracions del propi alumnat. Per poder llegir-les tant sols heu de clicar a l'enllaç que vos portarà al bloc  Hem escrit on estan publicats, tots els wiquicontes. Tant sols cal felicitar als participants pels seus treballs.

                                           Departament de valencià de l'IES

Comentaris

  1. Em sembla una idea fantàstica per fomentar l´escriptura, la imaginació i la creativitat. A més, molt democràtica, no vos sembla? Endavant amb les innovacions, sobre tot si són educatives i serveixen per a millorar i superar-nos.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica