Es necessari dur el mòbil a l'institut?

Aquest article d'opinió està redactat a partir d'una exposició oral que he defés en la classe de valencià. Després de plantejar el tema s'ha establert un debat i els meus companys i companyes de classe han opinat sobre el tema. Uns estaven a favor i altres en contra. Ha sigut un debat interessant. A continuació vos plantege  la meua opinió sobre l'ús del telèfon mòbil.
Crec que els mòbils no es deuen dur a classe perquè no son necessaris, no ens fa falta.
Al meu parer els mòbils si els gastes a classe i te'l pillen te'l poden furtar, si vols parlar amb alguna persona que estiga fora del centre pots esperar-te als patis per a anar baix a consergeria i tocar.  Si el que vols es parlar amb algun altre alumne et pots esperar als patis.
Si per algun cas els alumnes del centre que venen en autobús i tenen que tocar als seus pares per a que vinguen a per ells en el telèfon del centre poden tocar, però per a que no toquen tots els alumnes els pares que vinguen que arrepleguen a alguns alumnes que siguen del mateix poble. Si ens anem a una excursió els mòbils  es podrien dur perquè no estem donant una classe normal ,  és una activitat extraescolar del centre.

Per aquestes raons jo crec que el mòbils no es deurien  dur a classe perquè no es una necessitat i no ens fa falta. En el cas que siga una urgència es pot demanar permís, es deixa en silenci  i es podria justificar el seu ús.


 Ester Caballero Calabuig 2 ESO B

Comentaris

  1. Enhorabona, Ester, quins raonaments més madurs. T´agradaria dedicar-te a l´abogacia?? Continua escrivint, que ho fas molt bé

    ResponElimina
  2. no es nessecari si el mestre no tel demana

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica