Matemàgia.Mates i màgia una combinació divertida


El passat dia 29 de març, prepararen un petit espectacle de màgia barrejada amb matemàtiques, que tots els cursos de la ESO, des de primer fins a quart gaudiren de l'espectacle.
Aquesta activitat es va realitzar a la sala d'usos múltiples, i tenia una durada aproximadament de dues hores. Ja que no cabien tots els cursos d'una sola vegada, ho dividiren en dues sessions, a tercera i quarta hora entraren els cursos de primer i segon d'ESO, i després, a quinta i sisena hora entraren els cursos de tercer i quart d'ESO.
El màgic Paco, es diu reialment Francisco González, professor de matemàtiques de l'IES Matilde Salvador de Castelló de la Plana, i també professor de la Universitat Jaume I també de Castelló.
Amb aquesta activitat, el departament de matemàtiques del nostre centre ha volgut ensenyar-nos que les matemàtiques poden entretindre'ns i fer-nos passar una bona estona i intentar mirar les matemàtiques amb uns altres ulls.
El departament de matemàtiques va contractar amb ell unes jornades de matemàtiques i van pensar que seria una activitat mol interessant per a nosaltres.
Per aquest motiu el departament de matemàtiques vol agrair-li que haja fet l'esforç de vindre al nostre centre a fer la seua actuació.


Raquel Boscá Pardo
2ESO “B”

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica