Perilloses les xarxes socials?

Temps enrere a la classe de valencià  una  de les activitats a realitzar consistia a fer un text argumentat. Doncs bé, jo avui us vaig a parlar sobre les xarxes social.

Com quasi tots sabeu, actualment les xarxes socials més conegudes, (com ara : Tuenti i Facebook ), requereixen unes normatives per als seus usuaris. Però son necessàreis aquestes normes o es podem modificar?
Avui en dia eixes normatives estan: Per a Facebook → il·legal per a menors de 18 anys, i Per a Tuenti → il·legal per a menors de 14 anys. Cregueu interessants aquestes normatives?
Tots sabem que Facebook , va ser creada per als estudiants universitaris, però continua següent aquest el públic predilecte?
Actualment segons l’estudi que es va fer a les pròpies xarxes socials s’ha demostrat que més d’un 30 % d’usuaris, estan compresos entre 12 a 18 anys, un 50% d’ usuaris entre 18 a 30 anys , un 15% d’ usuaris majors de 30 anys i solament un 5% d’usuaris correspon a majors de 60 anys.
Per  tant la meua conclusió es que les xarxes social van ser creades per als adults, però una vegada més ,el joves ocupen el primer lloc en el rànquing de la tecnologia.  Per aquest motiu i per molts més que no he anomenat jo pense que podrien actualitzar les normatives de les xarxes socials i incloure en el seu reglament l'accés als més joves.

Alba Soler 2n ESO

Comentaris

  1. Bon article, ben redactat, però sobretot crec que el millor ha sigut haver-te documentat per oferir-nos dades que justifiquen el teu prec. Enhorabona

    ResponElimina
  2. moltes gracies per comentar el meu text argumentatiu. De segur que m'anima a escriuren un altre :)!

    ResponElimina
  3. Alba has escrit un excel.lent article. Et felicite i t´anime a que continues escrivint, perquè ho fas molt bé. Desd´ací també anime a tot l´alumnat a participar escrivint comentaris a les notícies. Açò dinamitzarà la revista i ens farà perdre la por a opinar.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica