Trobada a Atzeneta

XXIV TROBADA DE LA VALL D'ALBAIDA

Un any més arriba la primavera i és temps de Trobades. Aquesta vegada el poble que s'ha encarregat de rebre la Trobada d'Escoles en Valencià ha estat Atzeneta d'Albaida, un poble que acollirà molta gent de la nostra comarca (i també de comarques veïnes) el proper dissabte 16 d'abril.
La festa pel valencià suposa un retrobament de tots aquelles i aquells que ens sentim valencians i que defensem la nostra llengua i cultura, aquest any dedicada a Enric Valor, escriptor alacantí i universal.


El nostre centre participa aquest any en la desfilada que es farà a les 4 de la vesprada amb els cabets realitzats per l'alumnat de 4t ESO. A més, a les 17 hores comencen els tallers i exposicions, en què estarem amb el  taller de "Figures de paper", perquè els més menuts puguen confeccionar cotxes i dinosaures. Després, al voltant de les 19 hores,  assistirem al lliurament dels premis Sambori de narrativa, que aquesta edició compta amb tres guanyadores del centre: Maria Miñana, Jara Gómez i Ana Martí. I tot açò acompanyat amb actuacions musicals per fer una jornada més entretinguda.
Us animem a assistir a la Trobada i a participar en tots els actes que s'hi faran, perquè tots som poble i això té un gran "valor".

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica