Anar uniformats a l'institut

.
En la mateix línia que els meus companys i companyes,  vaig a debatre sobre un tema possiblement no tots estareu d'acord es tracta sobre no dur l’uniforme a l’institut. Com tots sabeu en alguns centres educatius és obligatori portar uniforme,  d'aquesta forma tots van igual vestits. 
Aquesta norma  encara que jo diga que no es deu d'implantar  a l'institut en el fons  té alguns  uns avantatges.     Els avantatges de l’uniforme són  que no veus la diferència si un alumne porta una roba més cara que un altre i també que en menys roba pots passar l’any, la qual cosa suposaria un estalvi interessants i a més evitar-se que anaren mirant-se uns als altres i comparant quin tipus de roba portes
Els desavantatges de l’uniforme per a mi són més contundents.   Sempre  has de  dur la mateixa roba i pareix que tots som iguals com si foren robots. No hi ha lloc a la personalitat de cadascú   i   sembla que perds  llibertat  perquè no el pots posar la roba que vulgues.
Per tant  crec que l’uniforme no  deu de ser obligat  als centres educatius.

Miquel Roig 2n ESO 

Comentaris

  1. Toni, estic totalment d´acord amb tu, sobre tot perquè la llibertat d´elecció és un dret massa important com per a perdre´l de vista. Fins i tot em fan por que s´aproven mesures com aquestes, en el temps actual.

    ResponElimina
  2. a vore però tu a classe no vas per a ser lliure ni la personalitat es tan sols per la roba que portes. jo tinc personalitats que la meua roba no ho diria. pero cada u te opinions diferents...

    ResponElimina
  3. a mi em pareix bé anar en el uniforme ja que per els matins ta orres temps de buscar roba!

    ResponElimina
  4. crec que cadascu pot vestir com vol no com li diguen que es vista peque hi ha gent que li agra pero a mi no

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica