Avortar,una decisió molt delicada

La meua posició  respecte l'avortament, (i estic parlant de l'avortament provocat a propòsit) em decante més a pensar que l'avortament voluntari no deuria de produir-se excepte que hi haja una raó molt important. Per una part, opine que cada persona (o cada dona millor dit) és lliure de fer el que li pareix correcte, i si ella creu que per les raons que siga deu avortar, està en el seu propi dret de fer-ho.
Poden hi haure moltes raons a favor o en contra per a l'avortament, i jo he decidit posar la majoria negatives, ja que és el que pense, però també crec que hi ha casos especials en els que sí que deuria poder produir-se un avortament.
L'avortament és un fet mol delicat, aleshores sempre deixa conseqüències tan físiques com psicològiques. Encara que parega exagerat, el més greu que pot arribar a passar es que la mare muira en una d'aquestes intervencions. També, la mare pot quedar-se estèril per a sempre per una mala intervenció, ja que es coneixen casos en els quals els avortistes han deixat a alguna mare sense ovaris o inclús sense úter. Poden hi haure conseqüències amb problemes psicològics o emocionals, i el 58% de aquestes dones pateixen constants depressions. A més, de no parlar,  que a l'avortar, estàs matant a una nova persona que encara ni tan sols ha nascut.  
Encara, per altra banda, pensem que han violat a una xica, i que tindre a aquest xiquet sols li faria que reviure aquell moment, aleshores crec que en aquest cas hi haurien raons de sobra per a que la dona poguera avortar.
O per altra banda, que una xica mol jove es quedara embarassada, i no poguera fer-se càrrec del xiquet perqué és massa jove i encara ha de traure's els estudis.
Jo he arribat a la conclusió de que no deurien de fer avortaments excepte que tinguen una molt bona raó com les de abans, però aquest tema és molt difícil de tractar i cadascú tindrà la seua opinió al respecte.
Raquel 2n ESO

Comentaris

  1. Tu ho dius molt clar en el teu article. És una decisió molt personal i delicada.Has fet un plantejament de la situació molt coherent.

    ResponElimina
  2. Quin tema més delicat has tractat. Es una actitud de molta valentia treure aquest tema, Raquel, i açò demostra que ets una persona decidida i amb valors. Exposar la teua opinió, amb plantejaments raonats és l´inici d´un camí que sempre conduirà al respecte i a la tolerància, en definitiva, a la construcció d´una societat on el diàleg, i no la guerra, siga l´instrument imperant per a seguir caminant cap al progrés, cap a un futur en pau. Enhorabona

    ResponElimina
  3. Gracies pels comentaris, m'han agradat molt, i m'alegre de haber fet el treball i de que us agrade a qui l'aja llegit.
    Raquel

    ResponElimina
  4. Demostres una gran maduressa al opinar sobre aquest tema tan puntxonos.A la fi cada persona be home o dona deu de saber lo que esta be o lo que esta mal,tindre el seu propi criteri,pero sempre asumir les consecuencies.Enhorabona.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica