Càmeres de seguretat a un centre educatiu infantil

En una escoleta d'infantil  de Benicarló, han posat unes vídeo càmeres per a que els pares dels xiquets puguen controlar-los des de  sa casa per mitjà de Internet tot el que es fa allí.

Em pareix per una part mal perquè els pares i les mares paguen diners a les mestres per a que cuiden i ensenyen els seus fills, i perquè algú pot entrar a Internet i agafar imatges que els pares no volen que ningú les vega, perquè si controles els xiquets des de menuts després no s’acostumaran a estar sense les mares i perquè  els xiquets tenen dret a una intimitat igual que les mestres.
I per una altra banda em pareix bé perquè com els xiquets són menuts si alguna mestra els tracta mal, els pega o castiga per una raó injusta les mares es donen compte  i van a parlar amb elles, també per si el xiquet no s’adapta bé la mare ho sap i el canvia d'escoleta. Eixa es la meva opinió.

Miguel 2n ESO 

Comentaris

  1. Es molt bona idea ficar càmeres a una escoleta, perque aixi et sents mes tranquila mirant al teu/a fill/a, i tambe mirant que fan les mestres i com tracten als alumnes.
    Fa poc va ixir per la televisiò una mestra que pegava injustfificadament als alumnes, per sort els pares/mares van sospitar de que els seus/es fills/es no volgueren anar a l'escola aixi que van decidir ficar una càmera amagada en el pati d'eixa escola, la càmera estava enfocada a les finestres de eixa classe i van vore com eixa mestra pegava als xiquets, en Brasil tambe va pasar pero com eixos mestres o han fet a eixos alumnes tambe ho podrien tornar a fer, aixi que em pareix molt bona idea que ara com esta el mon, pot ocurrir cualquier cosa i dirte una mentida, i si tens una càmera pots saber la veritat i totes eixes mestres "maltractadors/es" poden anar a la carcel i no tornar a pegar a un/a xiquet/a en la seua vida.
    Luis m'agradat molt la teua opinia segueix aixi.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica