Democràcia real, moviment 15 M


Totes les mirades estan posades en la Porta del Sol. Milers de persones s'han tornat a reunir en la cèntrica plaça madrilenya com en dies anteriors reclamant canvis polítics i socials en el nostre país. Fins i tot hi ha més que els 10.000 calculats aquest dimarts. I tot malgrat que hores abans la Junta Electoral Provincial de Madrid desautoritzara la concentració, convocada pel Moviment 15 de maig. La Delegació del Govern a Madrid va recordar que faria complir la llei "amb els mitjans necessaris", sense donar més precisions.
L'acte estava convocat per a les 20.00 hores, però ja molt abans la plaça estava plena de gent. La Policia, present des de les set de la vesprada, controla els accessos encara que no impedeix l'entrada a ningú.Almenys hi ha una desena de furgons policials en la Porta del Sol, als quals se sumen uns altres que es troben en els carrers limítrofs. Un helicòpter policial sobrevola la zona constantment.
Jesús Cuquerella 2n ESO 

Comentaris

  1. Molta gent sembla preocupada per saber com s'organitzarà aquest moviment tan heterogeni. Potser l'únic que cal entendre es que la força rau en el simple fet que existeixi, que no tingui filiació política, ni sindical, que sigui espontani, que no necessiti una xarxa organitzada ni controlable per convocar, que ho pugui fer en qualsevol moment i que respond a un fet real.

    ResponElimina
  2. Jo hi vaig anar a la plaça de l'ajuntament de Valencia per a apollar-los , hi havia molta gent .Sort , espere que fagen ja un gran canvi !!! " REFLEXIONANDO "

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica