La relació entre Hamlet i Ofèlia

En l'obra de Shakespeare, Hamlet, s'estableix una relació sentimental entre el protagonista i la jove Ofèlia. El pare d'ella, Poloni, la prohibeix ja que considera que Hamlet no està vertaderament enamorat de la seua filla. Aleshores es crea una relació complicada entre les tres persones i jo vaig a exposar el que deuria de haver-se fet des de la posició del protagonista.
Hamlet deuria de enfrontar-se a Poloni ja que els seus sentiments son vertaders per que així li evitaria el sofriment a Ofèlia per culpa de son pare, i si Ofèlia li preguntara per la sinceritat jurar-li-ho i perjurar-li-ho mil voltes fins que fera falta, i si així i tot el pare no els deixa casar-se, anar-se'n d'allí i casar-se en un altre lloc o simplement no casar-se i viure junts com a fugitius.

                                    Luís 2n ESO  


                                                               Un altre comentari al respecte:



Poloni des del meu punt de vista jo crec que és un poquet injust en la seua filla .Cadascú podem decidir el que volem fer amb la nostra vida i no té per què un altra persona dir-nos-ho i Ofèlia és ja prou responsable per poder decidir entre Hamlet i el seu pare ,és una decisió difícil però tots en la vida en un moment determinat devem  prendre decisions així. Els sentiments d’Hamlet són reals. Poloni, no té per què preocupar-se, el que deuria  fer és intentar alegrar els mals assumptes que hi ha entre ell i Hamlet pel bé d’Ofèlia.
Ofèlia confosa no sap a qui fer-li cas…a Hamlet, que és el amor de la seua vida o a Poloni ,que és el pare i la vol protegir. Li ha preguntat a Hamlet si de veritat la vol i ell li ha dit que “ Jo et vull més que a la meua vida i no seria capaç de fer-te mal o de mentir-te”.
El que jo pense és que Poloni podria deixar l’orgull i deixar que la seua filla estiga prop de l’amor de la seua vida.

Loredana Cernat 2n ESO




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica