L'ús de la informàtica.


Hola, bona vesprada! No s’heu preguntat mai per quina raó els pares i professors ens diuen que estar tantes hores a l'ordinador no ens porta res de bo ? Doncs, d'això vinc a parlar-vos jo hui. Els pares i professors poden arribar a ser molt contradictoris en les seues opinions...Si estem una bona estona en l'ordinador ens castiguen sense ell durant uns dies, mentre que els mestres ens diuen que hem de  tindre almenys uns mínims coneixements sobre la informàtica i les noves tecnologies. A més, com no hem d’ utilitzar l'ordinador si és el futur? Sí, ara es preguntareu que què dic jo del futur..Doncs mireu, d'ací a uns anys als instituts ja no ens faran falta els llibres, tot ho farem mitjançant ordinadors, es a dir, mitjançant la informàtica.
És clar, ara els meus pares em dirien que al Tuenti o al Facebook no s'ensenya res. És clar que sí! Que allí no ens ensenyem a poder escriure amb més agilitat? A més podem trobar noves amistats, ens fem més sociables. Mentre que en el correu aprenem a enviar correus adjunts, a insertar-hi imatges... i això no és ensenyar-se? Si per a l'institut és imprescindible saber enviar un correu, ja que molts treballs els fem mitjançant correus i  programes informàtics. Alguns mestres ens diuen que això del Tuenti és un vici i no ens porta res de bo, entenc que hi ha coses que no estan bé, com per exemple la gent eixa que es fa passar per altres sols per a “cotillejar” un poc, però sabeu que això pot passar en tot, en tot hi ha coses bones però també hi ha de roïns. Amb tot , espere que us haja agradat aquesta reflexió que va dirigida sobretot als pares. Que vaja bé!

Natàlia 1r ESO

Comentaris

  1. L´ús de la informàtica és imprescindible, però encara més ho és control.lar bé eixe ús que se´n fa. Tot és bo o dolent, dependrà de nosaltres. El futur, tanmateix, no està a la informàtica, sinó a la nostra voluntat i intel.ligència per canviar les coses que ens destrueixen per aquelles que ens beneficien. Enhorabona per l´article

    ResponElimina
  2. esta molt be lo que has escrit
    Natalia continua aixi!

    ResponElimina
  3. mol be natalia continua escrivint aixi!

    ResponElimina
  4. natalia continua escrivint aixi de beE!
    aAnim!

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb el que has dit, ja que el control és molt important.No obstant, crec que tots podem arribar a usar la informàtica exceptuant que això es convertisca en una adicció.És clar que tot depen de les persones, ja que sense la voluntat i la intel·ligèngia quasi res és possible.

    ResponElimina
  6. jo tambe estic d'acord!!
    has fet un bon text!!
    felicitatts!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica