No als casaments dels menors d'edat.

La meua opinió sobre que no es casen els de menor de edat està basada en que no tenen el mateix coneixement de les coses comparat amb un de l9 o 25 anys i quant es casen depenen dels seus pares perquè sols no podrien tirar endavant .
Jo crec que l'edat mínima de casar-se són els 18 anys d'edat , però a la vegada considere que no ha d'existir cap tipus d'excepció, per a que arribe a concretar-se este acte.
Contraure matrimoni , implica més que un simple acte d' acceptar conviure amb una persona que considere una ideal ,implica altres responsabilitats com el tindre un sustent econòmic per a poder subsistir, no sols la parella si no també els seus futurs fills que engendren. D'esta manera considere que s'està frustrant una etapa de la vida dels menors ja que no es podran desenvolupar educativament perquè no podran acabar els estudis i perquè no que tenen les ferramentes necessàries per a poder mantindre una família i en un futur no tindre cap classe de problemes.


Cristina 2n ESO

Comentaris

  1. Cristina te molta raó uns xiquets no deurien de casarse encara que el mon es ijust i nian cultures que als 12anys ja van a casarse o ja estan casat desde que naixen en aixó no es podra canviar mai

    ResponElimina
  2. Val a mi aixo tanbe em pareix bé pero tanbe em pareix bé q si una menor de edat te relasions sexuals i es queda embarasa i si els dos es volen poden casarse per elñ bé del seu fiil/a

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica