PRIMER DE BATXILLERAT OBTÉ UN BON RESULTAT EN EL CONCURS EUROSCOLA 2011.



Les i els alumnes de primer de batxillerat, han participat en el concurs Euroscola 201. És un concurs convocat per l'oficina del Parlament Europeu en Espanya, en col.laboració amb la Representación de la Comissió Europea a Espanya. Està destinat a joves entre 15 i 18 anys. Coincidint amb l'any Europeu del Voluntariat 2011, el tema central d'aquesta convocatòria té com objectiu conèixer què és el voluntariat i fomentar-lo entre els més joves.

Els alumnes de primer de batxillerat B han participat en dos equips. L'equip Benicadell el dirigia el professor d'Economia Jesús Pons i l'equip Mare Nostrum la professora d'Història del Món Contemporani Lluïsa Gallego. Cada equip ha hagut de superar una fase inicial en la qual havien de fer diverses activitats relacionades amb el Voluntariat ( entrevistes, cartes, fotos, cartells.....) i una segona fase que consistia en contestar un test final sobre els temes tractats en la fase inicial.

Els professors que han dirigit els grups destaquen la participació i motivació dels alumnes els quals han presentat treballs interessants i de qualitat, la qual cosa ha possibilitat quedar entre els 12 primers grups d'un total de 197 de tota Espanya. El premi, un viatge a Estrasburg, era sols per als 9 primers equips guanyadors, ara bé, havien de ser de Comunitats autònomes diferents. Per aquest motiu l'equip Mare Nostrum que ha quedat en el sisé lloc ha estat desplaçat per un equip d'Alacant. Esperem participar en properes edicions, ja que aquest tipus de concursos apropen als alumnes a la Unió Europea i els permet treballar i apropar-se a temes interessants i d'actualitat.

Lluïsa Gallego, coordinadora del projecte

Comentaris

  1. Enhorabona, cal reconéixer que les condicions i el nivell d'exigència eren molt elevats. I arribar on heu arribat és tota una demostració de la bona preparació.

    ResponElimina
  2. Guanyar no és tan sols quedar els primers, sinó participar activament en la construcció d´una societat més solidària i equitativa. Gràcies a l´alumnat participant i al professorat que els ha guiat en aquesta aventura educativa tan interessant.

    ResponElimina
  3. No se ben bé que dir sols que ens ho hem passat molt bé perquè sobretot hi havia molt companyerisme i això és molt important per a que un treball com per exemple aquest ixca bé i així ha ixit bé no perfecte!


    1rBat-B

    ResponElimina
  4. a mi me pareix correcte que aquest institut haja tingut la oportunitat de participar en eixos concursos que al fi i al cap tenen molt de important per a aquest institut li dona mes reputacio i mes coses

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica