Relacions sexuals prematrimonials

He decidit argumentar sobre aquest tema perquè estic a favor de que es tinguen relacions sexuals abans de compromisos legals tant siga de l'església com dels jutjats. N'estic a favor perquè considere que les persones siguem lliures i podem tindre relacions sexuals sempre que vulguem siga abans o després del matrimoni.
Normalment els rectors i persones de creences religioses tradicionals pensen que no deurien de haver relacions sexuals entre una parella abans d'estar casats. Però són creences forçades per sentiments religiosos profunds que respecte,  però que no compartix.
Això sí el que jo pense que deurien de fer-se amb utilitzant mètodes preservatius. Per tant cal tindre suficient informació de com emprar-los per evitar embarassos no desitjats.
En definitiva en les relacions sexuals abans del matrimoni cada persona és lliure de fer el que vulga sempre respectant a les altres persones com és el sector religiós.


Manel Bertó 2n ESO

Manel Bertó 2n ESO

Comentaris

  1. El sexe encara sembla un tema tabú. Enhorabona per tenir el valor de tractar-lo amb naturalitat. Hem de ser , sobre tot, coherents en nosaltres mateixos i en les nostres creences, cosa que no és fàcil...però poc a poc anirem parlant clar. Recordem que, sobre tot, cal ser prudent quan es tenen relacions sexuals...i responsables.
    Enhorabona per l´escrit

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica