Tots amb Ofèlia

Ofèlia és un personatge de la gran obra de Shakespeare, Hamlet . Una  xica que està enamorada d'ell precisament ,  però el seu pare no la deixa que continue amb  ell , perquè diu que Hamlet no la vol, està amb ella per estar amb alguna xica a més.  El seu pare és una persona molt cabuda i l'obliga a trencar les relacions amb ell. Aleshores Ofèlia decideix  no revelar-se i fer-li cas al seu pare, i  deixar de seguir veient-se amb Hamlet. 
Crec que hi ha que reivindicar una  Ofèlia,  que defense els seus sentiments, que no s'acovardeixca, que demostre que es valenta que de veres vol a Hamlet i que s'enfronte al seu pare, així serà com demostrarà que de veres es valenta.

Si per el contrari no es revela i s'acovardeix, li donarà la raó al seu pare, i sempre que ella vulga alguna cosa i tinga que passar primer per el seu pare, no podrà, perquè el seua pare la tindrà dominada, i no la deixarà fer res.

Per això hi ha que estar amb Ofèlia, i que ella no s’acovardeixca  ni li tinga por al seu pare, perquè raonant i escoltant pot fer-lo entrar amb raó. Tots sabem que els pares volen el millor per nosaltres però també han d’entendre que tinguem sentiments.


Alba Todolí Calabuig

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica