dissabte, 14 de maig de 2011

Tots amb Ofèlia

Ofèlia és un personatge de la gran obra de Shakespeare, Hamlet . Una  xica que està enamorada d'ell precisament ,  però el seu pare no la deixa que continue amb  ell , perquè diu que Hamlet no la vol, està amb ella per estar amb alguna xica a més.  El seu pare és una persona molt cabuda i l'obliga a trencar les relacions amb ell. Aleshores Ofèlia decideix  no revelar-se i fer-li cas al seu pare, i  deixar de seguir veient-se amb Hamlet. 
Crec que hi ha que reivindicar una  Ofèlia,  que defense els seus sentiments, que no s'acovardeixca, que demostre que es valenta que de veres vol a Hamlet i que s'enfronte al seu pare, així serà com demostrarà que de veres es valenta.

Si per el contrari no es revela i s'acovardeix, li donarà la raó al seu pare, i sempre que ella vulga alguna cosa i tinga que passar primer per el seu pare, no podrà, perquè el seua pare la tindrà dominada, i no la deixarà fer res.

Per això hi ha que estar amb Ofèlia, i que ella no s’acovardeixca  ni li tinga por al seu pare, perquè raonant i escoltant pot fer-lo entrar amb raó. Tots sabem que els pares volen el millor per nosaltres però també han d’entendre que tinguem sentiments.


Alba Todolí Calabuig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada