Avaluant Pebrella (I)

A les acaballes del curs toca avaluar. El professorat  almenys ho fem,  i no sols per decidir les notes de l'alumnat,  també per reflexionar sobre les estratègies emprades als processos d'ensenyament-aprenentatge. Amb aquesta reflexió intentem millorar el nostre treball. Però no tant sols és aquesta una tasca docent, tots els projectes que desitgen subsistir amb certa solidesa i qualitat deurien emprar aquest raonament.
Des de l'equip de redacció Pebrella considerem bàsica la transformació d'allò que calga per tal de millorar. Per tant anem també a plantejar una avaluació de la revista. Volem ser fidels a l'esperit obert i participatiu que ens identifica  i per tant vos demanem que col.laboreu en aquest procés. Ens seria de molta utilitat que ens féreu arribar les vostres reflexions.
En una següent entrada de la revista, que publicarem més endavant   (Avaluant Pebrella (II)),   anirem  redactant les deficiències que els lectors i lectores vagen observant i les propostes de millora suggerides a través de participacions trameses al correu electrònic de la revista esokst@gmail.com
Conforme ens arriben anirem fent-les públiques per a coneixement i comentari  general.
Gràcies de bestreta per la vostra participació.

Redacció Pebrella

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica