Sabina Oltra, guardonada en un concurs de fotografia

Foto guardonada. El pinaret de Rugat
De bell nou se celebra un concurs de fotografia i de bell nou una alumna d'aquest centre rep un reconeixement a la qualitat de la foto aportada.

Efectivament Sabina Oltra, alumna de primer d'ESO al nostre institut ha sigut guardonada amb un accèssit per la foto "El pinaret de Rugat" al IV Concurs fotogràfic d'ensenyament secundari 2010-2011  "Patrimoni cultural i paisagístic de la Vall d'Albaida" dirigit a tots l'alumnat de secundària dels instituts de la nostra comarca. Cal esmentar que a més foren seleccionats per la qualitat de les fotos  Eloi Bataller, Alba  Vicedo i Cèlia Blanquer.
L'alumna guardonada, Sabina Oltra, es comenta: "   Ha sigut una bona experiència per a mi, perquè em vaig  sentir orgullosa de guanyar un premi i de ser la primera que guanya de primer d’ESO, ja que els anys anteriors sempre havien guanyat de quart d’ESO. Va ser especial, perquè vag poder anar acompanyada de les meues amigues i ens ho vam passar molt bé."
Felicitats a tots l'alumnat participant, al professor de plàstica, Josep i com no a l'alumna guardonada.


Redacció Pebrella

Comentaris

  1. M'encanta que alumnes i professors del nostre centre demostren la seua qualitat com a professionals i estudiants. Enhorabona i a seguir triomfant.

    ResponElimina
  2. Enhorabona, Sabina. Esperem que continues dedicant-li temps a la fotografia, un art que ens oferix sempre retalls del nostre món, en totes les seues vessants: bellesa, tristor, alegria, solidaritat...i tants altres que, caminant per la vida anem descobrint.

    Maria Benavent

    ResponElimina
  3. Sabina m'encanta la teua foto i es nota que tens molta gana de fer fotos però jo crec que lo teu són els cavalls.Enhorabona Sabina !!!!!

    ResponElimina
  4. Sabina enhorabona, aquest estiu fes moltes fotos,

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica