La nit de l'esport a Castelló

El proper divendres dia 8 de juliol, es realitzarà a Castelló de Rugat com cada any  quan  arriba  l’estiu,  el sopar en honor a  l’esport, aquest any es farà a la terrassa del restaurant l'Almud. És un sopar on tots els  assistents han de comprar el tiquet i portar-se l'entrepà de casa. Durant la vetlada  estarem acompanyats per un trio musical que amenitzarà el sopar. En acabar es farà l'entrega de trofeus als millors esportistes o clubs de tots els esports de Castelló de Rugat, acompanyant-los de fotos i vídeos de moments que han passat durant la seua carrera esportiva.
Els trofeus solen ser entregats per el Sr. Alcalde, regidor d'esports i alguns entrenadors dels clubs esportius de Castelló de Rugat.
Tot açò fa que siga una nit agradable,  per ser un sopar a l’aire lliure i el primer de l’estiu, on sol participar molta gent, sempre hi ha  algun amic o familiar  per a acompanyar-lo.
La meua opinió personal és que aquest sopar està molt bé, perquè reconeix el merit, tant a l joventut com als adults  per haver practicat una activitat tan recomanada  i saludable, com és  la realització d’un esport que t’agrade.

Josep Lurbe

Comentaris

  1. rafa ferrer i jordi camarena19 de setembre del 2011, a les 13:19

    A nosaltres ens ha agradat aquest text tant meravellos.A nosaltres ens pareix molt be que es fatga aquest sopar en honor a l'esport.



    COMENTARI:Jordi Camarena i Rafa Ferrer

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica