La política de fitxatges del Reial Madrid

Vaig a donar la meua opinió sobre els fitxatges que realitza cada temporada el Reial Madrid. Aquest club té molts diners per a realitzar fixatges, però no els utilitza correctament. Fa dues temporades, Sergio Canales era el jugador de moda, ja que va realitzar una magnífica temporada al Ràcing de Santander, i el Reial Madrid el va fitxar ràpidament. Aquesta temporada Canales no ha jugat pràcticament. El mateix cas ha passat amb Pedro León, que va ser fitxat del Valladolid. Al Mundial de Sudàfrica va destacar Mesut Özil, i Florentino de seguida el va demanar per a que jugara al seu equip. Aquesta temporada, ha destacat molt Neymar tant  a la lliga brasilenya com a la selecció. Que ha fet el Reial Madrid? Intentar fitxar-lo, però com ja sabeu tots, Neymar ha donat carabasses al Reial Madrid. En l’Eurocopa sub-21 ha destacat per damunt dels altres Thiago, que és un jugador que està a la cantera del Barça, però que ha jugat i jugarà molts partits en el primer equip, i el Reial Madrid, com no, s’ha interessat per l’estrella del Barça. La meua opinió sobre els fitxatges del Reial Madrid és que fitxen als jugadors que estan de moda, i no als jugadors que els interessaria fitxar.

Guillem Andreu

Comentaris

  1. En això tens molta rao Guillem perqué el real madrid soles compra jugadors per a intentar guanyali al barça i amportarse la champion.
    Sobre els jugadors son molt bons pero lo que passa esque com te molts bons jugadors no pensa en els del futur soles pensa en els del present. Un ejemple Canales o P.León .
    Canales era molt bo en el Racing i va marcar molts gols igual que P.León en el Getafe .
    Lo que vuic dir es que el madrid no te que gastarse tans dines quan te un bon equip.


    LLUÍS MOLLÀ 2ºA

    ResponElimina
  2. lluis tens rao, el madrid sempre vol guanyar al barça, i no pensa en els demes equips i per aixo perd contra els roins

    ResponElimina
  3. per a mi a sigut la noticia mes bona perquè explia toos els desastres que a tiingut el madrid fichant

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica