REPORTAGE: L'Estat de Florida v. Casey Marie Anthony


El judici Casey Anthony (titulat oficialment l'Estat de Florida v. Casey Marie Anthony, de 48 anys-2008-CF-015.606-O) va ser un judici penal celebrat a Orlando, Florida, del 9 maig a 5 juliol 2011 en el Nou Circuit Judicial de l'Estat judicials relacionats amb la mort d'una menor de dos anys d'edat, Anthony Caylee Marie (9 d'agost de 2005 - c. 16 juny 2008). La mare de Caylee, Casey Anthony Marie, va ser arrestat el 18 de juliol de 2008 i acusat de assassinat en primer grau el 14 d'octubre de 2008, enfront de la pena de mort. Va sostenir que ella era innocent i que el nen va morir accidentalment en ofegar-se  a la piscina de la família. El cas es va convertir en una obsessió dels mitjans de comunicació als Estats Units. L'advocat defensor va al.legar que Casey Anthony estava sent jutjada pels mitjans de comunicació  mentre s'enfrontava a la pena de mort .

El 5 de juliol de 2011, Casey Anthony no va ser trobat culpable d'assassinat en primer grau, homicidi agreujat d'un nen, i l'abús infantil amb agreujants. Ella va ser trobada culpable de quatre càrrecs de delicte menor de proporcionar informació falsa a un agent de la llei. El 7 juliol 2011 va ser condemnada a un any de presó i 1000 $ en multes per cada càrrec. El cas ha estat citat com un exemple de la injustícia de la publicitat prèvia al judici perjudicial que afecten els drets dels acusats als Estats Units.

La meua opinió personal és que crec que Cassey va matar a su filla, Cassey va tindrà Caylee a una edat molt jove i sempre estava de festa i Cassey no sabia qui era el Pare de Caylee i ella prenia moltes  drogues i bevia molt alcohol i va mentir a la policia i el tribunal sobre això i que ni tan sols sabia que Caylee havia mort fins un setmana després que Caylee va morir. Cassey va sortir de casa durant 31 dies i quan els pares de Cassey li va cridar per telèfon per veure o parlar con Caylee, Cassey va dir que Caylee estava amb la mainadera, i que estava treballant en una altra ciutat i el dia que van trobar a Caylee la policia van cridar  la mare de Cassey per a dir que el cotxe de Cassey havia estat remolcat. I el pare de Cassey va anar a recollir el cotxe,i l'home que treballa a la  cotxera i el pare de Cassey van anar a trobar el cotxe de Cassey i quan van trobar feia una mala olor  i hi havia una bolsa de fem al maleter no es va trobar cap part del cos, però els dos diuen que coneixien esta olor i l'olor era d'un cadàver putrefacte.  És obvi que Cassey va matar al seu filla. I Cassey va donar el nom de la mainadera que havia contractat per tenir cura de Caylee, la dona  va dir al tribunal que ella mai havia conegut a Cassey o Caylee. El jutge no sabia el que estava fent per que hi ha tantes raons que Cassey  matara a la filla i Cassey ara esta fent un llibre sobre la experiència la dona esta deu d'estar en la presó i  no escrivint un llibre. Diuen els americans en la tele que sols van deixar lliure a Cassey per que és guapa i diuen que pots fer el que vols en Amèrica si eres guapa. Tot una injustícia aquest argument..


KEELY LAWSON

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica