La societat encara és maclista


El masclisme és molt abundant, i cada volta moren més dones, i ningú fa res.
Fa un mes en Dénia va morir una dona i la germana va eixir en la televisió dient que ella ja ho va denunciar i ningú va fer res i ara que estava morta què anaven a fer?
Eixa pregunta és la que totes pensen, si les mata un home que van a fer en ells, portar-los a la presó un any, o siga que això és el que val la vida d’una persona.
En les notícies sols ixen dones mortes però cap home mort, la justícia castiga als hòmens que han matat  les seues dones molt poc de temps en la presó.  I si fora al revés?
Quan de temps castigarien a les dones? Més de vint anys, la justícia no és correcta perquè també és molt masclista ja que les dones mereixem ser tractades igual que els hòmens.

  Els hòmens
-. cobren més que les dones
-. tenen més facilitat de trobar treball
-. són tractats millor
-. tenen més oportunitats que les dones

 Les dones
-. cobren menys que els hòmens
-. tenen menys facilitat de trobar treball que els hòmens
-. son tractades pitjor
-. tenen menys oportunitats que els hòmens

 Això ja ha d’acabar perquè tots som iguals i no ha d’hi haure  preferències ja que puguem fer les mateixes coses que els hòmens.

Alba Escoto

Comentaris

  1. Pues a mi tanbe magradaria que mos tractaren a tots iguals pero els homens es pensen q son millors despues en casa no es preocupen per res i tanbe hi han alguns que son machistes... No se perque les dones son mal trataes ja que mos ocuopem de tot i si els homens no estan agust pues que sen vagen en sa mare!

    ResponElimina
  2. Jo pense que esta noticia te raó.
    Perque les dones tenen que ser menys que els homes? No es just.

    ResponElimina
  3. No hem pareix be que els homens traten mal a les dones.Perque els homens diuen que tenen que ser mes que les dones?¿Son tots iguals

    ResponElimina
  4. estaria molt bé que ens trataren a tots per igual els homes son iguals que les dones o pijors que les dones

    ResponElimina
  5. jo pense que les homens pegen a les dones perque saben que son millors que ells pero aixo no justifica totes les morts que hi han hagut hasta ara de dones maltractades per la seua parella, els homes no tenen sentiments i es creuen molt mascles, pero per ferli tant de mal a una dona no es mereixen res, ni menjar perque totes les persones som iguals i perque tots han de dir que no? sempre hi ha un per que? sempre
    TOTS SOM IGUALS QUE QUEDE VEN CLAR

    ResponElimina
  6. Bona vesprada!! Mirant els articles que vaig publicar a aquesta revista fa uns quants anys. Me donat conter que hi ha una persona, sospite qui es, que s'ha fet passar per mi per a escriure eixe comentari tan ofensiu. Es ilogic que jo mateixa escriga un comentari sobre el masclisme i que fique un comentari apoyant als homes. Tambe sines fixeu el comentari no te ni cap ni cua. Es la segona volta que escric aquest comentari demanat per favor que l'elimine la persona encarregeda. Espere que es solucione pronte i que fasen algo per a que aço no es torne a repetir. Moltes gracies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica