L'actitud de Mourinho front al Barça

Vaja per davant que aquesta és una opinió particular sobre la interpretació que jo faig de l'actitud d'un entrenadaor en tota una final de la Supercopa.
Sincerament la forma de reaccionar e l'entrenador del Madrid al final del partit em pareix menyspreable.  Encara que els madridistes diguen que defén el seu equip  el que fa  realment és menysprear el futbol. 
En el partit de la Supercopa,  Mourinho li va clavar el dit en l'ull a Tito Vilanova. Això sí el segon entrenador del Barcelona   després li va contestar amb un altre colp,  però així i  tot Mou va acabar fent el morrets de menyspreu.
Els madridistes deien que ell no te perquè disculpar-se  Tanmateix  sí que volien que ho fera Messi per una balonada a la afició del Madrid.

Sergi Chàfer 

Comentaris

  1. Mou sempre te problemes en els partits perque el futbol per a ell no sols es un lloc si no que tambe es tanta l'aficcio que hi pot tindre un entrenador al seu equip que ell estaria disposat a fer cualquier locura per a que el real madrid guanyara ja que ell no es sent be quant perd.
    Pero la seua forma de actuar no es la adequada de un entrenador tan famon com mou

    ResponElimina
  2. no em va agradar la actitud de mourinyo perque li va estacar l´ull a tito i aixo no es de ser bon entrenador
    viva el barça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica