Benvinguts al 2011-2012

Amitjanat setembre ens trobem de bell nou a les portes d'un nou curs. Amb ell, nous reptes i camins per recórrer.
Possiblement  els comentaris més escoltats facen referència als professors que no repeteixen i la incògnita de saber qui els va a substituir. I, efectivament,  hi ha novetats, en informàtica, en tecnologia, en valencià, també  al primer de PQPI,  en matemàtiques,  en castellà i d'altres  que ja anireu descobrint.
 Amb més o menys novetats la realitat és que la vida escolar continua i amb ella els esforços, les alegries, les decepcions, les amistats i les fites aconseguides. En aquesta experiència cíclica molts companys han accedit a altres etapes educatives o al món laboral. Des d'ací els saludem i desitgem sort en les noves situacions, per altra banda una generació de jóvens alumnes ens acompanya per primera vegada. Des de la revista Pebrella els donem la benvinguda i els desitgem que se senten a gust en el nou centre.
Poc a poc durant el curs i mitjançant aquest bloc anirem donant-vos informació de les novetats i informació i  volem seguir sent un espai on tinguen cabuda les opinions personals. Pebrella digital amb el segon curs d'existència continua encantada de realitzar una tasca dins de l'entorn escolar.

Benvinguts i benvingudes!

                                  Redacció Pebrella

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica