Embarassos no desitjats

La interrupció de l'embaràs és una decisió exclusiva  de la dona encara que no siga major de edat. Una de cada 10 adolescents que avorten ho fa per segona vegada.
Algunes de les  adolescents que es queden embarassades, avorten.  Tot i  haver passat per eixa desagradable experiència tornen a quedar-se en cinta i interrompeixen l'embaràs.  El 99 % de les adolescents que es queden en estat és per un embaràs no desitjat.
Entre  les menors amb edat compreses entre 15 i 19 anys,  1421  adolescents, passaren en 2005 per la clínica  per interrompre per segona vegada l’embaràs.
Als últims anys  han anat abaixant els avortaments: al  2008,  115.812 persones i al 2009, 11.482 persones.
La llei d’avortament  que autoritza    les menors de  16 anys ,va entrar en vigor el 5 de juliol del 2010.
 Al 2011 estudis realitzats demostren  que han baixat els percentatges . Gràcies a la gran disposició d’informació i ajuda per als joves que comencen a mantindre les seues primeres relacions sexuals aquestos  poden sentir-se previnguts  d'aquesta situació tan incòmoda.

Andrea Garcia Pérez 1r PQPI

Comentaris

  1. A mi em pareix bé que cada vegada hi haja mes informació sobre eixe tema, perquè molts es pensen que la primera vegada no s'han de quedar embarassades

    ResponElimina
  2. molt bon treball andrea. m'ha agradat moltíssim per que ens pots dir la teua opinió i ens has informat moltissim. tinc que dir que no tinc la mateixa opinió que tu, pero aixi i tot, hem pareix molt bon treball.

    el teu delegat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica