Homenatge al CF Castelló de les Gerres

 Els que som de Castelló de Rugat i ens agrada molt l’esport, i en particular, el futbol, teníem ja moltes ganes de tindre un equip federat al nostre poble.
Després de molts anys tenint un camp de futbol en mal estat al nostre poble, ha arribat l’hora de disfrutar.
El CFCastelló de les Gerres va nàixer l’any 2008 amb un equip aleví a les seues files. Un equip,  que en el seu primer any jugant a futbol 7 ens va fer disfrutar com mai del futbol al nostre poble. En el seu primer any federat, i després de molts mesos jugant per tots els camps de futbol de la comarca de la Safor, el CFCastelló de les Gerres aconseguí un espectacular 3r lloc en la lliga. Per ser el primer any va ser espectacular. Increïble!!
El segon any d’existència del C.F.Castelló de les Gerres, i vegent el bon moment del club, es va crear un segon equip, el benjamí, també federat a la lliga de la Safor. Açò provocà que assistira molta més gent al camp de futbol de Castelló cada 15 dies. El club continuava tenint més i més èxits, amb trofeus i medalles, jugant contra el Valencia C.F., Vila-real C.F., el Llevant U.D…. entre altres. Qui conega el club sabrà que ja en tan sols quatre anys d’existència tenim ja una vitrina plena. En aquest any, els alevins tornaren a quedar en un magnífic 3r lloc!! Espectacular!! Per contra, els benjamins no tingueren tanta sort en el seu primer any, i conegueren de primera mà la part trista del futbol,  quedant en un antepenúltim lloc. Com prompte vorem, açò no va ser un obstacle per a que els xiquets continuaren jugant al que més els agrada, que és el futbol.
L’any 2010 els alevins van passar a ser infantils, els benjamins van pasar a ser alevins i es va crear un tercer equip a l’escola de futbol. Aquest any es creava l’equip benjamí. Per  tant, teníem a les nostres files els infantils, els alevins i els benjamins. Com podeu vore, el CF Castelló de les Gerres creixia any rere any. Cada vegada hi havia més patrocinadors, millores al camp de futbol…
Aquesta campanya va ser tot un èxit per al CF Castelló de les Gerres. Els infantils van fer un bon paper a la seua lliga sent els 7és classificats. Cal tindre en compte que este equip passava a jugar a futbol 11 i per  tant tot era més difícil. L’equip aleví va quedar en un magnífic 4t lloc sent competitiu fins el final. L’equip benjamí va quedar en 5é lloc fent disfrutar durant tota la temporada als seus pares i aficionats. En definitiva, un any redó per al nostre club.
Arribem a l’actual any. Aquest any com voreu de seguida será un gran any i un impuls per al club. Aquest any es crea un nou equip, els prebenjamins, del qual tinc el plaer de ser el seu entrenador, tenint en compte que hi ha 15 jugadors en els prebenjamins, i que tots tenen 6 i 7 anys, hem arribat a la conclusió de que ha sigut un gran èxit crear esta categoria al nostre club. Per  tant, en 4 anys d’existència del club ja hem conseguit crear 4 equips! Fantàstic!! L’any va començar amb una històrica presentación!! Per primera vegada en la història del nostre club. 4 entrenadors, 4 equips, més de 55 jugadors de futbol…. Històric!! A dies de hui estem començant la lliga els 4 equips després de fer una pretemporada apassionant. Cal destacar que a 9 de noviembre de 2011, els infantils van primers en la seua lliga. Els alevins són els millors també. Els benjamins van els 6é en la seua lliga. I els prebenjamins van segons . No fa falta dir que el CFCastelló de les Gerres està atravessant per un moment històric!! Ara el que cal fer és potenciar cada volta més el esport rei al nostre poble!! Hi ha que seguir treballant!! Ànim!!

En homenatge al CF CASTELLÓ DE LES GERRES

Christian Ortega Crespo, 1r de PQPI

Comentaris

  1. molt bon reportatge ortega,, pero el que tenim que fer es un sobre la victoriaa!!!! jajajaja

    alredo no te creo.... JEJEJE

    ResponElimina
  2. molt bon treball christian !!!!

    ResponElimina
  3. christian molt bon treball!
    futbol de castelló a naixcut!
    i el meu germà tambe es entrenador com tu!

    ResponElimina
  4. gran tebajo ortega es un poqut llarc pero esta be
    de part de piti

    ResponElimina
  5. Molt ben escrit pero hi ha trossos en castella Castelló de les Gerres amunt!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica