Lionel Messi

Lionel Messi, també conegut com a Leo Messi és un del millors jugadors del món  . Va nàixer el 24 de juny de 1987 a Rosario, Argentina. És fill de Jorge Horaci Messi i de Celia María Cuccittini. Ell va anar al FC Barcelona gràcies a la seua iaia. El jugador del Barcelona va fer un contrat  en una "servilleta".
Des de menut Leo Messi ha jugat amb els seus companys d'equip,  Xavi, Iniesta, Piqué, Cesc Fabregas .
Leo va realitzar el seu debut no oficial al  primer equip el 16 de Novembre de 2003( als l 16 anys i 145 dies ) en un partit amistós contra el Porto.

Temporada  2005-2006
El 16 de septembre el FC Barcelona va anunciar un contrat amb Leo el 26 de setembre de 2005  i va obtindre la ciutadania espanyola. Dos dies després va jugar el seu primer partit en casa en la lliga de campions front l'Udinense en el Camp Nou.
La revista italiana Tuttosport li va donar el premi al millor jugador jove d’Europa superant a Ronney i a Cristiano Ronaldo en la volta del partit va sufrir una lessió que el va apartar durant tota la temporada dels terrenys de joc.

Temporada 2006-2007
En la tempora 2006/07 Messi ja començava a jugar de titular marcant 14 gols en 25 partits en el partit contra el real Zaragoza Messi va sofrir un trencament  del metatarso ( peu trencat) que el va apartar del campionat 3 mesos i va tornar en el partit contra el Racing l'11 de febrer  en el clàssic Barça Madrid eixe any Messi va marcar 3 gols,  el partit va acabar 3-3.
El 18 d’abril de 2007  va marcar un gol molt paregut al de Maradona este gol va ser contra el Getafe i que es va batejar com el gol del segle .

Temporada 2007-2008
En la temporada  2007/08. Messi va ser nominat a el premi FIFPro World 11 en esta temporada no va aconseguir cap títol encara que va estar molt prop de guanyar la Copa del rei. Van ser eliminats en semifinals encara que la temporada va quedar marcada pel bon joc de Leo. Al 3 d’agost a l'argentí   se li va assignar el número 10, i l'antic propietari era Ronaldinho.


En les següents temporades va aconseguir el premi al millor jugador del món 2 vegades consecutives i enguany està en camí del tercer. Messí ha igualat enguany el rècord de màxim anotador del futbol club Barcelona. També va superar el record de gols anotats en la Champions League.

Batiste Fenollar 1r PQPI

Comentaris

  1. encara que hi han coses que no son certes, se nota que disfrutes fent treballs del millor equip del mon i del millor jugador del mon. enhorabona!! es un molt bon treball i se nota que teu has currat!!

    el teu delegat

    ResponElimina
  2. es un treball impresionant i es nota qu7e asbuscat molta informacio i delegat ja hem diras que ni a mal en el treball

    de part de piti

    ResponElimina
  3. molt bom treball batiste me encanta este jugador

    ResponElimina
  4. piti en aquest treball batiste ha posat lesions i altres coses que no son certes. aixo es lo que hi ha de mal en aquest treball que repetisc tracta del millor jugador del mon i del millor equip del mon.

    el delegat

    ResponElimina
  5. delegat mira la wikipedia i entonces parlem es tas anganyat tu o no¿? mirau i ja hem diras

    de part de piti

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica