dimecres, 2 de novembre de 2011

Pebrella integrada en el projecte escoles en xarxa La revista digital Pebrella fa ample el seu espai vital i participa en escoles en xarxa. Però què és escoles en xarxa?. En la seu pròpia web es defineixen:
"Escoles en xarxa és un projecte de periodisme digital que connecta, mitjançant un sistema de blocs en línia, diversos centres d’educació primària i secundària (públics, concertats i privats) dels territoris de parla catalana que volen fomentar l’ús de les TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació) en l’àmbit educatiu i que, en conseqüència, miren de crear una xarxa de comunicació virtual."
 Omnium    realitza la coordinació general del projecte i   Vilaweb hi aporta la tecnologia i realitza l’assesorament periodístic.


 Doncs bé,  hem aprofitat l'oportunitat que ens han oferit i ho fem amb el reportatge de Rafa Bellvis sobre la NBA. Esperem participar més a sovint.


Redacció Pebrella

6 comentaris:

 1. Lluís Mollà Caballero3 de novembre de 2011 a les 13:34

  No coneixa la existència de la pàgina web escoles en xarxa.
  Crec que es molt bona idea que les altres escoles pugen vore el gran treball que fem dia a dia els alumnes i professors del nostre centre de Castello de Rugat.

  ResponElimina
 2. no coneixia de la excistencioa de escoles en xarxa, li e pegat una mirada a aquesta pajina i em pareix una bona forma d donarnos a coneixernos a un nivell mes ampli
  Heron Boronat

  ResponElimina
 3. Em sembla molt be que els centres fomenten aquesta nova tecnologia perque te moltes coses positives.
  Millorar la llengua, estar en contacte amb els demes instituts.
  Tambe pot servir per a fer alguna activitat junts.
  M'agrada molt aquesta nova idea, perque si seguim aixi la pebrella cumplira molts anys mes.

  ALBA ESCOTO CALABUIG 2ª A

  ResponElimina
 4. qe la xarxa es per a crear mes amvient  antonio cobo

  ResponElimina
 5. Em pareix molt bé qe participem en les escoles en xarxa. És una manera de transmetre la nostra llengua i fomentar-la, a més pots adquirir les propostes d'altres instituts i ells del nostre, fer propostes de millora per als instituts, fer vincles amistosos entre aquestos... En definitiva, aquesta xarxa ens aporta moltes virtuds.

  Natàlia Garcia.

  ResponElimina
 6. Nosaltres no sabiem que la pàgina web de escoles en xarxa existia.
  A mi em pareix bé que les altres escoles miren els nostres comentaris,treballs i altres coses.
  M'agradaria que les altres escoles feren el mateix.

  Jordi Camarena i Rafa Ferrer

  ResponElimina