Setembre negre a Katunitza

El dia 24 de Septembre del 2011, en un poble de Bulgaria anomenat Katunitza, va ocòrrer una terrible desgràcia .Un cotxe va atropellar un xic de 18 anys, de nom Ivan. Un dia abans del accident, el seu veí  Simeon, va entrar en el perfil del facebook de Ivan  i l’hi va desitjar la mort amb un accident  de tràfic. Un dia després, els amics de Ivan d’un altre poble van anar a visitar-lo.
Mitko i Simeon,  van agafar el cotxe,  Ivan que estava passejant a la gossa el varen embestir amb el cotxe a propòsit. El pare d' Ivan i els amics es van  posar nerviosos i començaren a pegar-li trompades al cotxe dient-li que Ivan estava baix les rodes del seu vehícle. Quan Mitko  va decidir fugir  el pare d'Ivan  el va agafar i el va tranquiltzar dient-li que respirara que no tardaria a vindre l’ambulància. Ivan li va dir que no podia aguantar més i es va morir a les mans del seu pare. Un dels seus amics  que l’havien operat del cor tres setmanes abans va tindre un infart que li va causar la mort. I els altres amics van ser atropellats i morts també per  Mitko i Simeon.  
Després van vindre búlgars  a protestar sobre el que havia passat. El pare de Simeon, que també  estava infiltrat en l' accident i les morts de tràfic ,  va ser empressonat.
Des   que el  van tancar,  tota aquesta  gent  de Bulgària està  més tranquila.

Shisa 1r PQPI

Comentaris

  1. Pobre!!el que no entenc és perquè van fer aixòal pobre Ivan. A eixos no els haurien de soltar en la vida!!

    ResponElimina
  2. molt bon treball sisa. gracies per informar-nos del que pasa al teu pais.

    el teu delegat

    ResponElimina
  3. una faltaa..shisa no es sisa jajajaj

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica