És possible viatjar en el temps??

 El vehicle més ràpid pilotat per una persona va ser l’Apollo 10 a una velocitat de 40.000 k/h. Per a poder  viatjar en el temps necessitaríem set vegades eixa velocitat, i per  poder fer-ho necessitaríem una nau molt més gran, realment enorme, amb suficient capacitat per transportar el combustible necessari per  poder accelerar a la velocitat de la llum. Es necessitaria 6 anys a tota potència per poder agafar la velocitat del límit còsmic. A l’arrancar aniria molt poquet a poquet degut al pes de la nau, però poc a poc aniria accelerant. En una setmana hauria arribat fins  els planetes exteriors de gas com Neptú, en dos anys aniríem  a la meitat de la velocitat de  la llum i estaríem molt lluny del nostre sistema solar. En dos anys més aniríem al 90% de la velocitat de la llum i estaríem passant pel sistema estelar veí, Alfa Centauri . A 48 billons de km de la terra i després de quatre anys de l’enlairament,  la nau començaria a viatjar en el temps cap al FUTUR….
Per cada hora en la nau haurien passat dos en la terra. Però això no és tot. Després de dos anys més, la nau arribaria al 99% de la velocitat de la llum i un dia en la nau seria un any en la terra. Ara estaríem anat cap al futur. És sorprenent.
Però si esta manera de viatjar en el temps no us ha convençut hi ha dos més:
Una altra manera de viatjar en el temps seria anar en una nau a un forat negre i voltejar-lo, m’explique: Els forats negres sabem que tenen infinita massa i són infinitament petits, i estes dos característiques fan que el espai i el temps es deformen, aleshores podríem viatjar en el temps al deformar-se el espai temps.
Però encara hi ha una altra manera encara que un poc més complexa: Un forat de cuc. És  un túnel per a poder viatjar a en el temps i en el espai, i es troba en la 4a dimensió.
Amb la tecnologia adequada, podríem ampliar-lo milions de vegades més gran fins que un humà o una nau que estiguera dins d’ell. Un extrem del túnel estaria  prop de la terra i l’altre en un lloc remot i llunyà de la terra . Travessant-lo podríem arribar fins allí sense recórrer una gran distància, i direu però això no és viatjar en el temps! , és sols un atall. Però es que açò no és tot , el més interessant d’açò és que si tenim un extrem del túnel en la terra i l’altre també, quan el travessarem eixiríem en la terra però en el PASSAT.
A mi tot açò em pareix fascinant i passe moltes hores pensant en tot açò,  i intente no ratllar-me molt . 
I com dia Albert Einstein:
“jo mai pense en el futur, perquè ve molt ràpid“
Héctor Soler Montaner

Comentaris

  1. hector molt bon tebaall!!!!!

    ResponElimina
  2. no sas k no es pot viajar en el temps????
    :O

    ResponElimina
  3. quina xorra viatjar en el tempa...

    ResponElimina
  4. a lo millor en el futur si que es pot bueno es un poc imposible pero jo crec que al final podran fer de tot.

    ResponElimina
  5. Hector molt bon treball!!!
    Serà possible realitzar eixe viatge alguna vegada?¿?

    ResponElimina
  6. molt bon treball és molt posible que això en un futur es puga fer i poder evitar els errors que vas fer però tot el nostre futur canviaria i de vegades podriem fer un futur orrible per a uns però bo pa uns altres.

    ResponElimina
  7. jordi!! esperem que sii jajaja en un futur crec que si que ho aconseguirem!!

    ResponElimina
  8. Molt bon treball Hector ! Sols Falta una coseta...
    que es puga viatjar en el temps ! jejej!
    M'agrada :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica