Exposició Sanchis Guarner. Una visita molt peculiar

Fèlix en tota la seua salsa
Dilluns 19, en dues sessions i dimarts 20, per tercera vegada,  el nostre centre va acollir amb gran satisfacció l'alumnat de primària que estudia als pobles que cursen estudis mitjans a  l'institut Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat. 
En aquesta ocasió, tal i com informàrem anteriorment, es tractava d'una altra visita a l'exposició que el centre organitzava sobre el filòleg que dona nom al nostre institut, l'insigne Manuel Sanchis Guarner. Una activitat que formava part del programa que el departament de valencià ha organitzat per commemorar  el centenari del seu naixement.
Membres del grup de teatre
A partir d'una exposició que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua ens ha cedit, s'ha organitzat una visita amenitzada amb una

dramatització preparada pels alumnes de primer cicle de l'ESO. Una actuació brillant  que des de la redacció Pebrella volem reconéixer amb un agraïment públic al seu esforç i dedicació. Especialment volem donar l'enhorabona al professor de valencià Fèlix que ha trasmés a un grup d'alumnes tota la seua experiència al món del teatre per  escenificar uns instants de la vida del lingüista i amenitzar la visita a l'exposició. 
A més, també cal felicitar a tot l'alumnat de primer i segon per el seu bon fer i al cap de departament, a Pep Soler per conduir l'acte didàcticament i al mateix temps mimetitzar-lo en la dramatització.
Esperem que tot els companys dels pobles del voltant hagen gaudit amb la peculiar visita a l'exposició.

Gràcies per la vostra assistència.
Redacció Pebrella


Comentaris

  1. Al redactor se li ha oblidat parlar de Pep Estornell, creador de tot plegat i treballador incansable. MESTRE amb majúscules!

    ResponElimina
  2. Aquest teatre ha estat MolBÉ! :() era prou grasios seu han curraT!

    ResponElimina
  3. i els altres que'?? hi han alumnes de primer que tambe feren una xicoteta actuació, el mal es que ningu a vullgut fer el article... xd

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica