Homenatge a Manuel Sanchis Guarner

El proper 16 de desembre se celebra el trenta aniversari de la mort de Manuel Sanchis Guarner, que com sabeu dóna nom al nostre centre. Per commemorar aquesta data, i per cloure amb l’any que se li ha dedicat a aquest il·lustre valencià, tenim previstos una sèrie d’actes.
Des del 15 de desembre fins al 22, estarà a la planta baixa del centre l’exposició “Manuel Sanchis Guarner, un humanista valencià del segle XX”, en la qual es podrà fer un recorregut per la vida personal i acadèmica del nostre insigne estudiós.  Divendres 16 de desembre tindrà lloc una conferència sobre Sanchis Guarner a càrrec d’Alfons Llorenç, periodista i escriptor de Planes (el Comtat), adreçada a batxillerat i a primer d’ESO. Els dies 19 i 20 vindran alumnes de primària, tant de Castelló com dels CRA que tenim adscrits, per assistir a unes xarrades i realitzar una visita guiada per l’exposició, amb la col·laboració d’alumnes i professorat del centre. Per últim, es convoquen, en la seua desena edició,  els premis literaris Manuel Sanchis Guarner,  que en aquesta ocasió serviran, novament, per a retre-li l’homenatge que el nostre “mestre” s’hi mereix.
Us animem a participar en tots els actes programats  i recordeu que, com va dir Sanchis Guarner, “els meus deixebles valencians hauran de seguir la tasca”.

Departament de valencià

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica