L’homofòbia.

L’homofòbia es podria definir com, “la fòbia a l’homosexualitat”. La paraula (s'ha encunyat el terme LGTBfòbia, pronunciat 'elagetebefòbia', per a designar l'aversió) és usada per designar la discriminació cap a les lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals.
Afortunadament, en l’actualitat, el nombre de persones homòfobes cada vegada és més baix, però encara hi ha que no poden acceptar que totes les persones no tenen els mateixos pensaments. Que pel simple fet de que sigues xic no tens que sentir-te atret per una xica, o al contrari. Que cada persona té dret a tindre l’orientació sexual que vullga.
Quin mal fa una persona homosexual?  El mal el fan els homòfobs, que per culpa d’ells, molts dels homosexuals no són capaços de dir el que realment senten. Es més, es calcula que  al món cada dos dies de mitjana una persona homosexual perd la vida en actes violents relacionats amb l'homofòbia.
Conec a gent homosexual, i encara que la gent “teòricament” ho accepte, són moltes d'eixes persones les que els discriminen. La societat en la que vivim és molt injusta, i per aquesta raó pense que s’ha de fer alguna cosa. Tots som persones, no importa la nostra orientació sexual!
Cada dia son més les persones que lluiten contra l’homofòbia, inclús hi ha cantants que han composat cançons destinades a aquestes persones.
*Lluitar per la llibertat, i per que cadascú visca com vullga. Ser feliç és la meta, no importa quin siga el camí.*
“La homosexualitat NO és una malaltia, l’homofòbia SÍ”

Natàlia 2n ESO

Comentaris

  1. Jordi Camarena i Rafael Ferrer23 de gener del 2012, a les 10:46

    A mi em pareix molt bon treball, enorabona!!

    ResponElimina
  2. aixo em pareix supermal que les persones tinguen fobia a l'hososexualitat crec jo que aixo es lo mes normal del mon ja que cada persona te que ser com vuiga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica