dimecres, 18 de gener de 2012

Nous contenidors a Montitxelvo

L´ajuntament de Montitxelvo ha signat un conveni amb una empresa de Valencia per a la recollida d'olis vegetal d'ús doméstic usats. Aquest oli és un residu molt contaminant que a més de dificultar el procés de depuració de les aigues residual pot provocar embussos en les canalitzacions d'aigua.  
Amb la finalitat d´evitar tot açò l´ajuntament de Montitxelvo va decidir en l'últim ple instal•lar contenidors per poder arreplegar aquest oli. El contenidor s´instalarà en la replaceta del llavador, i la forma de dur l'oli és en una botella de plàstic, tapada que es dipositara directament al contenidor. Per altra banda també s´ha instal•lat en la mateixa replaceta un contenidor per a la recollida de roba per a Caritas. 
A partir de finals del mes de Gener es posaran en marxa estos dos contenidors ( d'oli i roba ), l'ajuntament repartirá un full informatiu on indicaran els tipus d´oli i de roba que es podran abocar als contenidors.
Des de l´ajuntament s'anima al poble a fer ús d'aquestos nous contenidors per a que entre tots contribuïm a la millora mediambiental del nostre poble.

Roger, 2n ESO B

5 comentaris:

 1. wajajaja!!!
  k uais els contenidoors, mol bona redaccio! Xd

  ResponElimina
 2. wajajaja!!!
  k uais els contenidoors, mol bona redaccio! Xd

  ResponElimina
 3. Jordi Camarena i Rafael Ferrer19 de gener de 2012 a les 13:42

  Que bon treball Roger!!
  Enorabona!!

  ResponElimina
 4. Hem pareix molt bé aquesta notícia per a que els de Montitxelvo s´anteren de lo que passa i els que no son de allí igualment per a saber-ho :)

  ResponElimina
 5. interesant perque aixó fa que tots recicilem i podria fer-se en mes llocs jeje!
  bon treball!

  ResponElimina