Adolescents ociosos

  Al segle XXI s'ha posat de moda que els menors de edat beguen i fumen quan ixen amb els amics. Aquesta costum s'estén, i cada vegada són més els adolescents que opten per la beguda i el tabac per passar-ho bé.
Creuen que beguen és fan mes divertits i atrevits, però realment, el que fan és consumir una beguda perjudicial per a ells que sols fa que aparenten en una estona ser el que no són dia a dia.
Pel que fa   a la moda del tabac,  al consumir pensen aquests adolescents que se senten  més majors, amb més personalitat, però sols començat un camí de “rajoles” negres cap a una futur malaltia que es pot llevar-los la vida.
Però la cosa va més enllà, ja que encara hi ha una substància més perjudicial, i és que la droga, guanya camí entre els joves, i aquesta sí que pot ser mortal en tan sols una nit.
L'anomenada “èxtasis” o l'anomenada “marihuana” són els protagonistes en les nits de festa entre els adolescents, joves i adults, també s'ha de dir. Aquests condueixen cap a una realitat imaginaris que de vegades pot ser mortal. Les autoritats s'esforcen per a fer campanya i anuncis publicitaris, de vegades impactants, per frenar aquesta moda, però sembla que per una orella entra i per l'altra se n'ix.
Pense que hem perdut els valors d'abans, la dignitat, el respecte i la responsabilitat han donat lloc al descontrol i a la irresponsabilitat.
Que ha sigut d'eixos xiquets que eixien a jugar al carrer amb les bicis, el baló o simplement a passejar i a passar pel quiosc? Aquestos ara van la moda del tabac i la beguda.
Jo firme per una joventut sana, que sàpiga divertir-se per ella mateixa, i no dega acudir al tabac, a l'alcohol o la droga per fer-ho. Que s'acaben les notícies on es diga que dos adolescents han mort en un accident de moto per anar beguts!
Recuperem l'esperit de la responsabilitat i farem una nova joventut.

Alex 2n ESO

Comentaris

  1. es un treball molt interesant

    ResponElimina
  2. Esta Molt ben fet ! perque jo opine el mateix

    ResponElimina
  3. Alex, has fet una redacció exel·lent, opine el mateix que tu, i si els joves beuen alcohol o fumen a part de que es a avoluntat seva avegades es perquè els obliguen o ho aprenen dels majors i volen imitar-los

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica