Call of Duty 3

 El joc se situa en diversos camps de batalla de França durant la Batalla de Normandia, entorn de les operacions aliades en l'anomenada Borsa de  Falaise, transcendental en el desenllaç de la Segona Guerra Mundial. Conflicte després del qual, les tropes nazis van quedar prou delmades com per a ser finalment derrotades poc després. En aquesta ocasió, el jugador pren el paper d'un soldat nord-americà (Nichols), un d'anglés (Doyle),un de  canadenc (Col•le) i un de polonés (Bohater). Aquests quatre bàndols aliats es reuneixen en certs nivells del joc. L'exèrcit roig no apareix en aquesta ocasió, ja que no va prendre part en la campanya.
Les versions de Xbox 360 i de PS3 són pràcticament idèntiques gràficament, mentre que la versió de la Wii és pràcticament idèntica a la de la PS2 encara que menor gràficament. En la Wii s'ha de disparar apuntant a la pantalla, carregar bales imitant aquest moviment i altres moviments com remar, manejar vehicles, lluitar mà a mà amb els nazis, controlar morters i tancs, etc.
 A nosaltres ens ha agradat molt aquest joc perquè és una simulació de la tercera guerra mundial. La part que més ens ha agradat es quan la torre Eiffel cau i quan es mor Makarov en la cúpula de cristall.

Rafa Ferrer 2n ESO

Comentaris

  1. M'encanta este joc es un dels millors del món jo el tinc jeje

    ResponElimina
  2. Està basada entre els anys 2016 o per ahi

    ResponElimina
  3. el call of duty 3 es molt antic el del 2016 es el modern warfare 2 o el 3

    ResponElimina
  4. va calla el modern warfare i el call of duty 3 es el mateix!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica