Dijous 16 convocatòria vaga d'estudiants

El passat dimecres 8 de febrer des del Sindicat d'Estudiants de l'IES Manuel Sanchis Guarner vam decidir adherir-nos a la vaga del dia 16 de febrer que s'havia convocat al País Valencià. Vam decidir que calia continuar presionant al govern valencià després de veure la exitosa manifestació del dia 21 de gener en la qual més de 180.000 persones van eixir al carrer per defensar l'ensenyament públic.
I ,encara que, després de la manifestació del dia 21 de gener el govern valencià  va ingressar una XICOTETA PART dels diners que havia de ingressar als instituts, els atacs a l'ensenyament públic continuen i no s'ha resolt alguns problemes. Si les beques convocades durant el curs 2010/2011 encara no s'han pogut cobrar, les del curs 2011/2012 ni s'han convocat. Com ja sabem els alumnes les empreses de transport van estar a punt de fer una vaga que no van tirar endavant perquè finalment se'ls va ingressar PART del deute, però aquestes empreses encara estàn pendents del pagament de l'altra meitat del deute. Des de la Generalitat han retallat el nombre del professorat per al curs 2012-2013 la qual cosa provocarà l'augment d'alumnes per aula durant eixe curs. Altre problema que ens enfrontem és el venciment del contracte dels professors interins el dia 30 de juny, aquest fet ens presenta dues qüestions. D'una banda  pot provocar ,i de fet provocarà, que molts professors no puguen atendre els alumnes ni les mares/pares al mes de setembre. D'altra banda molts alumnes que façen un examen de recuperació al mes de setembre seguint les pautes marcades per l'anterior professor veuran els seus exàmens corregits per un professor desconegut per als alumnes, i tots els alumnes sabem que cadascú dels nostres professors té la seua manera de corregir.
Finalment, volem recordar-vos que les vagues sempre s'organitzen amb la finalitat de que els vaguistes acudisquen a la manifestació, l'èxit d'una vaga depén del nombre d'assistents a la manifestació. Des del llit mai s'han aconseguit drets. Per tant vos animem a que acudiu a la manifestació que tindrà lloc el dia 16 de febrer a les 12 del migdia davant la Facultat d'Història a València.

Alumnat del sindicat d'estudiants de l'IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica