La mort de Whitney Houston

El passat 11 de febrer Whitney Houston va ser trobada en la banyera , morta en un hotel de 'Beverly Hilton' en Beverly Hills.
En un principi les causes de la seua mort van ser desconegudes , els servicis paramèdics de Beverly Hills van trobar l'artista sense respondre a cap estímul i li van fer la reanimació cardiopulmonar durant 20 minuts abans de declarar la seva mort a les 3:55 del mati. La policia va dir que no hi havia cap senyals de crimen . Diversos famosos del món de l'espectacle van fer declaracions sobre la mort de Whitney Houston , Dolly Parton, de qui Whitney Houston va fer una versió de la cançó de Parton "I Will Always Love You" va dir que “des de dins del meu cor dic, 'Whitney, sempre t'estimaré, mai la olvidare”. La madrina de Whitney, Aretha Franklin va dir que li resultava impressionant i increïble la seua mort. L'exmarit de Whitney Houston, Bobby Brown va dir que des de que va saber la notícia de la mort, ell havia tingut atacs de plor.
En la meua opinió, la mort de Whitney Houston ha sigut molt trista per a tots, principalment per a la seua filla que havia acabat de cumplir els seus 18 anys i li ha afectat molt. Per a mi Whitney Houston és una cantant que té una veu impressionant i canta molt bé!
Aquest enllaç es un vídeo de una de les seues cançons que a mi més m´agrada.

 


Jere 2n ESO

Comentaris

  1. Jo quan vaig saber de la seua mort vaig plorar, es una de les meues cantants favorites.

    ResponElimina
  2. Quina llàstima haver perdut aquesta artista! Les canÇons que feia eren molt boniques

    EL TRIO LA +LA+LA

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica