La violència de gènere

   La violència de gènere és qualsevol tipus de maltracte al qual es troben sotmeses les dones; tant el maltracte psicològic, l’abús personal, l’explotació sexual, l’agressió física…etc. Hui en dia vegem esta pràctica com a un fet normal, per la seua freqüència, però tenim que posar-li fi, hi ha que acabar amb els maltractadors.
Hi ha  que conscienciar a la gent del perill que comporta la violència de gènere, a través dels mitjans de comunicació, per les associacions de defensa dels drets humans, qualsevol forma és bona per a mostrar a la gent una de les pitjors cares de la societat en la que vixquem. Perquè hem de fer que la gent es done compte de que les dones tenen els mateixos drets que els homes.
La violència de gènere és un problema social i hi ha que parar-lo prompte. Hi ha poques eines per a detindre-la, però una d’elles es cridar al telefon de les dones maltractades. En la majoria dels casos, les dones no criden perque ho veuen normal entre la nostra societat, però han de cridar, han de cridar abans  que siga tard, abans que ja no es puga fer res per salvar les seues vides.
Molts homes tenen la necessitat de controlar a les dones, volen fer sentir a les dones que són inferiors a ells, les dones se senten utilitzades, menyspreades i maltractades; però el pitjor és que en totes les edats i totes les classes socials ho consenteixen. Així que jo crec que ja és hora de dir-li prou a la violència de gènere!

Sabina 2n ESO

Comentaris

  1. Es un text que està molt ben redactat i te tota la rao

    ResponElimina
  2. Està molt bé, i es de veres, però també hi han dones que maltracten a homens

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica