Milers de persones es manifesten a València contra les retallades públiques

  Unes 200.000 persones (com sanitaris, mestres,  bombers i altres funcionaris) van participar el dijous passat en les manifestacions convocades per tots els sindicats  UGT, CCOO, CSIF….
Els fons pressupostats per a finançar les despeses de funcionament de l'ensenyament públic i de la concertada, ni estan, ni han arribat als col•legis i instituts des de l'any 2010
En protesta per aquesta situació que està “ asfixiant el funcionament normal” dels centres es va convocar el dissabte passat una manifestació a València per les retallades en els serveis públics on van assistir famílies al complet, alumnes de totes les edats, professors , directors.
 Els carrers es van omplir de  ciutadans reclamant.
Segons el comunicat, els convenis i pactes suposen una reducció “indiscriminada de plantilles”.. S'aplicarà un 15% de jornada i sou al personal d'administració i serveis d'instituts, la qual cosa provocarà una menor qualitat d'ensenyament.
“Sense calefacció se'ns congelen les idees”, “ diners per a educació i sanitat” i com a lema mes repetit “no a les retallades d'educació per a pagar el balafiament de la Generalitat”. Amb tot açò, es demanen responsabilitats polítiques per la fallida de la Generalitat, s'han gastat els diners en ximpleries i açò impedeix pagar els serveis bàsics educatius i sanitaris.

AARON LORENTE 2B
JOSEP LURBE 2B

Comentaris

  1. Es molt interessant! Ja que alguns pares... No van poder anar i no ens vam poder enterar

    ResponElimina
  2. Jordi Camarena i Rafael Ferrer6 de febrer del 2012, a les 10:40

    Molt bon treball!!Enorabona!!

    ResponElimina
  3. a mo no em van deixar anar ja que a ells els dona molta por aixo de les manifestacions i a mi mavera agrsadat anar

    ResponElimina
  4. Molt bon treball enhorabona, a mi m'hagués agradat estar allí. Estic d'acord ja que tota la gent te dret a un servei públic i de qualitat :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica