Cinc minuts, la nostra proposta

Avui hem estat pensant i ens hem adonat   que nosaltres hem de demanar el que no tenim i volem tindre o protestar pel que tenim i no volem tindre. És per això que anem a comentar-vos  la norma que prohibeix als alumnes eixir al corredor entre classe i classe.
La nostra opinió és que ens podrien deixar cinc minuts després de cada sessió per a poder anar al servei, eixir al corredor per a carregar les piles, obrir les finestres i que correga l'aire en l'aula... Estar dues hores seguides sense fer un descans és molt més pesat que fer una xicoteta pausa. D'aquesta manera els professors tampoc deurien interrompre la classe per a deixar a algun alumne anar al servei i així ells també podrien anar més tranquils d'una classe a una altra, sense angoixar-se. També és cert que el fet d'eixir tots al mateix temps al corredor suposa un poc de rebombori i desordre, però per la nostra part intentariem que hi haguera el mínim escarot. Ens comprometríem a no demanar eixir durant les classes, excepte en cas de molta urgència.
 Per aquestes raons, creiem que la nostra proposta es podria complir. Sols demanem 5 minuts, res més. Esperem que la directiva del centre es pare a reflexionar sobre l'aprovació de la nostra proposta.

Guillem Andreu i Natàlia Garcia. 2n A

Comentaris

  1. teniu tota la rao ens tindrien de deixar 5 minuts o almenys si li dimanes eixir al professor per a anar al sevei que el dise

    ResponElimina
  2. moLta rao pero jo pense k maii ho faram , bueno nose.,

    ResponElimina
  3. yes yes... 5 minutus entre classe i classe!!!!
    y si no... HUELGAAA!!!

    ResponElimina
  4. Esq tioo! ni 5 minuuts machoo.. -.-

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica