La llei SOPA

  Stop Online Piracy Act (SOPA) és un projecte de llei de la Cambra de representants dels EEUU introduït el 26 d'octubre de 2011. El projecte extén les competències del Departament de Justícia dels EEUU i amplia les capacitats dels propietaris de drets intel·lectuals per combatre el tràfic online de continguts i productes protegits per drets d'autor o de propietat intel·lectual.
  El projecte de llei originalment proposat permet que tant el Departament de Justícia com els propietaris de drets intel·lectuals puguen obtenir ordres judicials contra aquells llocs web que permiteixen o faciliten la violació de drets d'autor. Aquesta ordre pot incloure la restricció d'accés o d'indexat per aquests llocs així com el requeriment de bloqueig del servei per part de les companyies proveïdores d'internet.
  Els garants de la llei asseguren que ajuda a protegir eficaçment la propietat intel·lectual garantint així ingressos i llocs de treball dels propietaris d'aquests drets, especialment en contra de llocs web extrangers.

Noe Gomez i Arturo Jefimov  1r ESO       

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica