Les retallades també ens afecten a nosaltres!


 Segons els professors i molt altres adults, les retallades  han afectat molt a l'educació, i nosaltres els alumnes ens ho creguem, i ens pareix bé que intenten remediar-ho de totes les formes que puguen però…ens han deixat a tot l’institut sense excursions, llevat dels de quart que ja hi havien pagat un poc per a la seva excursió.
Nosaltres des del principi creguerem que no era una bona idea, perquè ens agrada molt fer excursions, i encara hi pensem igual. Però el que he vingut a dir és que pareix que els professors s’han donat compte que aquesta solució de suprimir les excursions no  ha funcionat.
El que nosaltres demanem és que ens tornen el dret a anar d’excursió, ja que no ha donat cap resultat, que més els dona, no perden res, els que perdem som nosaltres que ens quedem sense elles.
Ens agradaría encara que no es puguen fer totes les excursions, encara que siga, la de final de curs a “Aqualandia” per a acomiadar-nos del curs. Aixó no fa mal a ningú, en canvi tothom es diverteix a les excursions. 
Sols demanem encara que siga, eixa excursió!!. 

Isabel Alentado 1r ESO

Comentaris

  1. Molt be Isa:) aixina és diu , esq es veritat!!

    ResponElimina
  2. les escursions no les prohibix la generalitat, ho fa el centre per a fer el tonto

    ResponElimina
  3. ja veus... aixó és el que estàm fent, quant hi podriem divertir-nos tots molt més fentr alguna excursió... I també aprenem coses... i ens divertim, i tots, tots, tots, ens ho passem m olt bé!!!

    ResponElimina
  4. pos sii no anem xk els professoors no volen! xk u pagem mosatrooss! q ascooo soless voleem la excursio d fi d curs tio!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica